Lash Lift / Vippebuk


Eyelash Extensions kan være en perfekt løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere samt give dine vipper mere volumen, samtidig med at det giver et flot og naturlig løft som er holdbart i op til 6-8 uger.

Nyt Lash Lift anbefales dog hver 5-6 ugefor optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som så ikke har fået et buk, samt gamle vipper afstødes dagligt.

Glem alt om at stå hver morgen med en vippebukker hvor dine vipper falder ned i løbet af dagen og dine natur vipper kan knække. Med det nye teknologi har det nu gjort Lash Lift muligt at bibeholde dine vipper flotte, fyldige og med den perfekte buk.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper. Det er os muligt kun at få farve af vipper uden Lash Lift.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre IKKE noget man kan foudsige. Oplever man dette, anbefales der Ikke at få lavet et nyt Lash Lift lige efter, men at der derimod afventes og gives et nyt Lash Lift 3-4 uger efter. Dette er dog Ikke en garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion/vippefarve anbefales denne behandling ikke. Er du i tvivl kan der laves en allergi test forud for behandlingen.

Bemærk: Det anbefales Kraftigt at Lash Lift vipper ikke udsættes for vand, damp, sauna og makeup de næste 24 timer efter behandlingen.

Tilbud! De første 10 kunder sparer 25%

Se Priser