Seal & Protect - Magnetic

Seal & Protect

Seal & Protect

Har du negle, der knækker, flækker og brækker kan vi lave denne behandling.
Kan ikke ses og er godkendt til sygehuse, hospitaler ol.

Seal & Protect – hvad gør den reelt?

Seal & Protect er et patenteret negleforstærker system. Fordi det er patenteret kan vi garantere at det ikke er det samme som andre produkter på markedet.. Seal & Protect giver en permanent forbindelse mellem keratincellerne i den naturlige negl. Skaber ekstrem vedhæftning for alle kunstige negleprodukter og gør den naturlige negl stærkere og reperere skade negle visuelt og styrke, så bindes kreatinlaget sammen, hvilket får neglen til at fremstå mindre skadet og styrken øges.

For at beskytte den naturlige negl:  – Danner et uopløseligt lag inde i de øverste lag af den naturlige negl, hvilket gør det stærkere og beskyttet mod opløsningsmidler, vand og andre ydre påvirkninger.

Hvad gør Seal & Protect?

Seal & Protect trænger ned mellem lagene i dine negle og hærdes derefter, det betyder at keratinlagene bindes permanent* sammen, der hvor Seal & Protect påføres. Lidt groft sagt så kapsles de øverste lag ind i “plastic”, hvilket giver en god beskyttelse af naturneglen i forhold til rengøringsmidler, vand osv. Det forklarer også hvorfor produktet holder ekstra godt ; når de øverste af neglens lag er påført en “plastic” der er forankret nede i lagene, skal der en del mere kraft til at ødelægge den binding,. *Permanent i dette tilfælde betyder at der hvor Seal & Protect er påført, vil det ikke kunne fjernes igen, men neglen vokser selvfølgelig ud igen.

Se Priser